Wednesday, December 21, 2011

packing..checklist!!!PMR RESULT

assalamualaikum
apa khabar untuk setakat ni?
hai....sedihnye nak menaip entry ni...
rasa tak sedap hati...
berat nak meninggalkan blog ni dalam beberapa hari
|alamak ai dulu kau tinggalkan blog lama2 asal ringan je bannie?|
huhuhu...
sebab sekarang tengah ghajin:)
apakah yang baru aku lakukan tadi?
PACKING noks!
tomorrow nite will be our trip to Tuba Island,Langkawi
so malam ni kelam kabut la jemur mana2 baju kotor yang aku rasa aku nak pakai.
apa agi?
tekan la washing machine,wash rinse spin.
tetetetettetet....
|apa lucah je bunyi?|
ha bunyi tu tndanye baju da siap basuh.
sidai la macam indon bangla nepal..
sidai dekat tingkap...dekat dalam bilik..
kipas habis laju ni!
hahahaha
so esok aku kena pegi keje dulu..
balik awal then hambik bas ke Melaka Sentral.
meet my three stooges gojes
then baru sampai kampus alor gajah...
aroun nine la bertolak ke sana..
InsyaAllah...
semoga semuanya selamat dan baik..
pray for us:)
okay checklist!!!
-berus gigi
-barang mandi
-baju2 nak posing
-baju tido
-towel
-shawl jangan lupa!
-telekung
-i/c
-debit card
-student card
-simkad|ha takyah merepek|
-my comot comotot berry hitam
-carger
-emmm..lappy tinggal je...
-kasutskasutttsss
-undercover wear |jgn salah paham...iaitu anak tudung,,,hehehhe|
-beg plastik
-barang2 make up|kononnye makeup la|
-RESULT PMR
ehhh sentapppnye???
hahahah....GOOD LUCK PMR STUDENTS esok korang akan nanges macam aku nangis dulu...
hua....best-best!


entry PULAU TUBA menyusul..
tunggu okay
=}

6 comments:

eva said...

wahH!! sronok pegi langkawi.. xpernah pegi pun.. impian ada.. tp tak tau bila.. hehe.. gudluck.. ambil gamba byk2 letak kat entri nanti yer.. hehe..

sekamar rindu said...

ssalam..


tahniah pada yg berjaya..:)

sueMUNCET said...

hye..

jemput join giveaway from blog suemuncet..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

terima kasih.. ;)

EmpayarUtama said...

Eh aku dah balas emel ko baca tak?

Juliet_iRa~" said...

wahh pulau tuba!

hee..dl pernah g sn sbb ada wilderness camping!

:)

bannie said...

eva: okay i will upload:)nanti ada budget yang cukup jemputlah pergi:)
empayar: ha blom lagi,jap jap
juliet:pulau tuba awesome kan!

klik klik:)