Tuesday, December 13, 2011

hahahaha dulu kan aku kan...

assalamualaikum
hai blogger...
salam ukhuwah untuk muslimin muslimah  yang membaca:)
sempena offday ni aku dgn brbesar hati telah follow  majority follower aku yg aku belum follow.
[deyyy apa ni ayat parya???]
[kau ingat kau  cantik ke ramai follower?]
hahahahha....
tak ramai langsung!
tapi thanks for those yg follow,ingat!follow bukan sbb nk org follow kita balik,tapi sbb nk keep intouch and sharing info...
ok setat dah meroyan membebel ni...

haaaa nampak tak sewel sikit tajuk entry tu...
takde...
{basic word nak start conversation atau apa2 story,apa yg takde pun aku tak tau}
takde...dulu kan aku kan tak pandai pakai baju xray.
ala...baju putih yang banyak tali tu...
time tu nk buat medical check up untuk masuk u...
aku  pun pegi la spital buat xray.
oopss doktor lelaki.
dia cakap dik,masuk bilik tu[bilik salin] then bukak baju ,rantai then pakai baju putih tu ye,
ok...
masuk la then aku pun selamber derk pakai mcm pakai kemeja.
so that yg tali2 tu bahagian depan la.
waduh????[sambil garu kepala yg tak gatal sebab kutu tengah tido]
mmg mcm ni k tali2 cheongsam ni?
aku pun gigih la dok buat reben2 kan mengikat tali tu..
keluar je bilik tu,dr tu tengok smcm.
tapi aku x pk apa pun sbb bkn time tu aku dpt tau yg baju tu terbalik.
so cte ni kira burn kat situ je...doktor tu nk gossip dgn spital-mate tu aku xtau la.[padahal malu!!]
dah masuk u ngeng baru aku tau yg aku salah pakai baju tu!!!!

then dulu kan aku kan   tak tau yang pendrive dengan hard disk tu sepupu rapat=similar la just saiz tak sama.
mak aih ape la bongak sangat kan!dah tu aku baca dlm majalah hape ntah,aku compare dua menatang ni,eh sama la dol!!!
maluuuuu jeh!

dulu aku tak tau yang babi tu tak leh makan.
time tadika aku ada g tadika cina half year.
dalam kelas tu ada 4 org je islam tak silap aku.
cikgu yg jara ada cina,india and melayu...tp ada satu hari ni aku tgh  main tanah liat[kalau tgh skola menengah mungkin tgh main sms la kot]
dlm kelas,then sementara tunggu cikgu bawak g bilik makan,ada sorg budak cina ni keluarkan bento dia,[bekas makanan],
aku tak ingat la  nugget ke fillet tapi bnda2 sedap tu la..
dia pelawaa aku  mkn,aku tanya ketam ke ikan ke ayam kot?then budak cina tu ckp..
mkn la,its pig...cikgu melayu tgh lalu time tu,nasib dia toleh,kalau tak dah sedap dah tekak aku kne samak kan!!!
mana aku tau babi xleh makan..budak lagi...ish3...
kat uma mama ajar sebut khinzir,tak tau pulak sama kan maksud dgn babi.
LAME.

DULU kan aku suka pegi cc, yelah takde tenet kan muda2....sob sob...dkt cc aku slalu nampak diorg ni main game tembak2...tapi dah skola menengah baru aku tau...oooo ni ke game counter strike?
JAKUN.TAK MINAT GAME.
super mario aku layan la...alladin ke...hahahahha

dulu kan aku tak shuke korea gila vavii la!
time skola menengah...kwn2 sumer lyn korea siap print lirik lagu bagai,padahal bahasa korea[takkan tulsan korea pulak khenn!!terkejot la pulak nanti] 
now aku curi2 tengok...ya Allah masyukkk ohh story line cte korea!
jiwang habis!
tapi masalhnye secret garden dah satu sem aku tgk tak habis2!baru ep5 .
SENGAL!
takdela...[takde apa??]
hahaha...takde...aku ingat cite korea ni mcm cite cina lama2 yg dynasti2 tu.alamak apa la sengal sgt kan aku?

banyak lagi sebenarnye kisah kelakar plus sengal aku yg tak ramai org tau.yela...ego la katakan.
puiihhhh!!!!
tak suka bannie yang dulu tu.
wekkk shuh shuh!!!
jumpa lagi next entry:)

wassalam.
ohh sorry gambar taakde mengena kena pun dgn entry.
aku lapar ni.
dapat half boiled pon marvellossoo jugak.
ni yg dlm gbr ni aku buat sendiri ok dkt cafe tempat aku kije
susah tau nak buat!
hahahahah


6 comments:

jalilah afifah said...

haha. this is super funnyyyy weh. tak boleh lawak lagi ke kau? haha

bannie said...

hahahah...aku malu pasal baju xray tu.hadoiiii...lemmmmbabssnye aku...=.=

jalilah afifah said...

teeheehee. yang baju xray memang paling guling-guling lah aku gelak HAHA Brother tu pun satu tak kasi arahan betul2. Nasib baik tak terbukak baju tu. haha

bannie said...

yela maybe dia assume org tahu lah kan.[tanpa memikirkan masih ada yg senasib mcm aku or aku je masih tak tau]...
annoying.akward.hahahaha

Lizzie Yasmin said...

Dlm byk2.. my eye baca bento babi jer.. hehehe

bannie said...

huhu...thanks for read it:)

klik klik:)