Thursday, December 8, 2011

BUKAN HAK, tapi tanggungjawab.

assalamualaikum.
hye readers..
ayat common tapi nk sebut jugak!
LAMA TAK HAPDATE...
heheheh....tiada peluang la nk on9 lama2,,,
lagipun aku dah terminate bb tuttt...
so skrg pakai wimax yg boleh tahan laju...even tak la selajuuuu dohhhh UNIFI:)
hehehehe...

merujuk kepada tajuk lahh kan!
ermm before that, for those yang pernah singgah blog aku yang kemas gilak ni,mesti ada perasan banyak benda baru kan?kan?kan?
mengaku je la wahai stalker...
hehheh...
ok la sempena tahun baru hijrah,...so aku pun buat la repositioning sikit.
cewahhhhh!!!!!
same brand but more quality than quantity.
huehue....
 ok masuk line balik,,,bebel pulak kan!
i have to say this ALHAMDULILLAH because ALLAH still give me a chance to change.
:)
after that cutie examination result announced on student portal via own id,
i got the tawaran for fast track.
IJAZAH SARJANA MUDA SAINS PELANCONGAN.
Memang bukan harapan aku,tapi sebahagian cita-cita sebenarnya.di atas banyak sebab jugak aku klik terima .
yes.
aku klik terima so maknanya aku tinggalkan kawan2 yang aku sayang,lecturer2 yg aku hormati,staff dan jugak suasana UiTM ALOR GAJAH tu,,
welkam Kampus Bandaraya Melaka!
SUKA HATI AKU LA NAK PEGI KE TAK!
buka tu ye jawapan aku,dan tu jugak bukan hak aku, tapi more to tanggungjawab sebenarnya.
semester empat yang patut aku tempuh sekarang ni dah aku tinggalkan untuk semester dua kelas degree march 2012.
lama lagi..

sekarang  ni bagi mengelakkan punggung aku melebar dan perut terkedepan 3kali ganda,
aku pun buat la part time job..
keje keje dan keje sebab kalau duit takde,kau nak bagi ke?
huhuhuhuhu.....

banyak la peristiwa pelik yang berlaku rentetan isu fast track ni,
tohmahan dan galakan tu biasa la,
tapi seolah2 ada satu seruan untuk aku berubah.
berubah untuk aku berada dalam tanggungjawab,pegangan, dan amanah yang sepatutnya aku harus pikul dan laksanakan sampailah aku diambil semula dari bumi yang juga pinjaman dari Allah S.W.T...


TO BE CONTINUE...

7 comments:

fifieizyaniroslan said...

okayy :) blog kau semakin terkemas :) i loike ! tehee <3

bannie said...

TQ TQ TQ :)

Mada_Qella said...

aku suka >.< cepat smbung lagi! :)

bannie said...

malam ye mada qella eesome:)

cardiacku said...

Terima kasih sahabat atas berbagi artikelnya..Nice entry.
Salam persahabatan dari Indonesia

EmpayarUtama said...

Wah blog dah makin ok

bannie said...

thanks ye:)
improvement!

klik klik:)