Friday, November 4, 2011

kepadaMU ku bersujud.ALHAMDULILLAH

assalamualaikum readers...
hows today?
aku dari malam tadi tak senang duduk,baring,mengiring...
memikirkan setiap jawapan yang aku tulis time exam...
especially jawapan yang aku tak tau betol ke tak,,,
aku jadi takot.
TATOTTTTTNYEEEE!!!
TAPI 
Aku atasinye dengan memikirkan usaha-usaha last minit aku...
time org tido,aku takot nak tido..
sebab aku kuat berdengkur...'heheheheh
tak la...
sebab aku tau esok aku mati kalau tak dapat jawab..
aku taknak repeat paper..
dan teringin jugak nak fast track tu...
tapi jauh sekali kan....
takpe....
aku try....tak tido...tahan mata dengan mancis batang..
tahannnnnnn
jawab exam dengan tekun,
sampai aku yakin kalau aku keluar dari dewan exam,aku tak menyesal..
aku baru keluar..
bukan lama pun aku jawab..
ada satu subjek ni,aku jawab 55minit je...baki 2jam 5 minit tu aku da
tinggalkan paper exam tu...
jad hasilnya...
tak seberapa..
tapi ALLAH je yang tau
betapa surutnye ketakutan aku tuuu.
ALHAMDULILLAH
DAN TAHNIAH KEPADA KAWAN2 AKU YANG DL ATAU PUN YANG BERJAYA
BERBANDING SEM LEPAS..
YANG SEDIH DENGAN RESULT TU SILALAH BERSEDIH SEBELUM MASUK SEM
BARU...
SELEPAS ITU, PERUBAHAN PERLU ADA dan TAK MAO PUTUS ASA!!!
cewaaahhhhh ayat kau jahhhh!
heeee~~~

....wassalam:)...

3 comments:

EmpayarUtama said...

Ermmm nampak ok lah result tu, tahniah aaa... :)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

thank you:)

Edy Fee said...

klau mcm tu jwab exam...senang pemeriksda tanda.hahahhahaa

klik klik:)