Saturday, July 21, 2012

JOM JOIN GIVEAWAY EDY FEE

TUAN BADAN
EDY FEE( KLIK SINI )

assalamualaikum.
dah masuk baru bagi salam ye,huhuhu
kali ni aku nak berbuat kebaikan untuk inche edy yang suka
komen entry aku. 
mekasih edy :)
menjoinkan diri untuk GA beliau yang pertama.
clap clap clap untuk diri sendiri sebab rajin .hewhewhew :)
pernah baca blog yuyu?
ha yang ni versi lelaki!
kenapa?
sebab edy pun kaki lukis jugak.
jeles okay!
lukisan comel molek hebat dan berwarna!
jeles kuaa dua okay!
sbb kite n lukis org lidi pon bengkok,hehehheh
ang FYI, inche Edy ni studen IPG.
kampus mana?
carik sendiri okay?
serba sedikit je tau tentang beliau sbb nanti banyak2 korang mesti malas nak view blog sebenar inche EDY kan!


Kalau you guys baca blog beliau,insyaAllah gelak golek2 jugak a,
sbb komik2 tu agak lucu.
ok ni entry dan komik pilihan gue!

aku rase kelakar sangat pasal cikgu pemalas tu.
dengan lukisan anak2 murid depa,haiyoooo
tahniah Edy.
you made my day :)
about the cadangan....ermmm...inche EDY, why dont you buat satu entry pasal i?
ehehehehhe gurau!
hikhik...
okay serius ni.
why not you buat satu entry bergambar mengenai blogger2 yang in relationship dalam usia muda
eg: irine nadia,maria elena,denbahrin,sitinurbadiah
buat entry comel2 untuk depa.
ermmmm
okay yang ni pon ok jugak!
why not you buat satu entry bergambar mengenai 
MALAYSIAN people.
kan kite ni multi races,banyak slanga2 menarik,teloh2 india,cina dan melayu yng kadang2 semua bangsa guna jadi 1, 1 malaysia:)

okay sorry idea panjang :)
tahniah EDY sbb dapat banyak follower ,Alhamdulillah :)

p/s: nak mug dengan monyet 5 tau,hihihihi salam ramdhan al-mubarak :)



7 comments:

Edy Fee said...

heheh syoknye ade join
terima kasih menyertai n support...
really appreciate ;)

Nurrul said...

Seronok baca blog Cik Edy kan ?
andai aku seketip dya ? :)

http://youismysoul.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-give-away-edy.html

bannie said...

huhuhu tu tanda terima kasih sbb u selalu singgah blog i :)
nurul : good luck ya join ga edy:)

anif abdullah| AA said...

gud luck.. huhu

bannie said...

thank you:)

Edy Fee said...

dtg cari update baru lg.ehhehe

Edy Fee said...

TERIMA KASIH
KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
-sangat hargai-

intai entry ni untuk menilai

SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

klik klik:)