Saturday, January 21, 2012

@shilaamzah#shilalas@realshilalas.FEVER FAINT!

ASSALAMUALAIKUM.
HYE GUYS!
TONITE I HAVE SOME hot topic to share together.
sebelum tu,ucapan takziah buat keluarga Allahyarham IZWAN PILUS
atas kembalinya ke rahmatullah pada 20 JANUARI 2012.
semoga ALLAH merahmati simati.
AL-FATIHAH.


------------------------------


okay sila lihat pada tajuk entry.
statement.
SAPE BUKAN #shilalas / @realshilalas 
tak mau baca entry ni okay!
nanti korang jijik meluat muntah purple barney and frens!
mengaku.
AKU FOLLOWER @shilaamzah.
SHILA.SHILA ONE IN  A MILLION.
SHILA.
SHILA ANAK ANDY LALA.
SHILA.
SHILA YANG DOLU GUNA NAMA KOMERSIAL
SHA-HILA.
zaman kanak-kanak....
now she is SHILA AMZAH.
patah seribuuuuuuuuuuuuuuu....


hamboi.!!!
semua pakat loading YOUTUBE,.
tengok shila,
lagu grenade,lagu thousand years,keep holding on,rolling in the deep,and and and...BERIBU SESALAN!
many more!
most of her cover song was amazing and maybe better than the true singer!
huahua...melambung gua puji!
PEMINATMATIKUAT!!!
hehehehehehe....
siap ada t-shirt offical oke!
untuk @realshilalas.
this is the LOGO for @realshilalas.
beshnyeee nak jugak!!!
suka suka suka!

so katanya sape yg ada t-shirt berlogo diatas ,anda pakaila masa 
menyokong shila!ho yeah!
AJL KE ABP KE 
pendek kata fan club la!!!
awww so sweet...



semua peminat.
#shilalas msti teringin nak shila RETWEET diorang.
TERMASUK AKU.
=.='
DEMM.,,,,
tak pernah mendapat!
TIMELINE tweety tweetje aku penuh dgn retweet shila,tapi aku tak dpt pon RT beliau.
hokhok sedih
!


takpelah...banyak sgt peminta nak layan.
apa pun,semoga anda sukses dan menang undian ABP!
yeah go #shilalas here!!!
btw,nak busy body sikit,her boyfie so hensem!!!
sharnaz ahmad aww aww :)]
for haterz.
sorry.
we love SHILA AMZAH!
DAN UNTUK PENGETAHUAN KORANG,
adik shila,syada pun have a nice beauty voice jugak,sekali dengar mcm kakaknye
anything just youtube shila amzah 0r twitter @shilaamzah oke!!!
huaaaaaa nak RT dari  shilaaaaaaa!
oke taknak,nak shila follow atau private message!
or at least mention??
huaaaaaa:(
peminat sangat ni!
beauty
:)

2 comments:

LYNNgrapher said...

wahh,,akk SHILALAS ke??same meyh,,btw,,tau x,,baju tuu ade jual kat mne??kte shila,,kat times square ade,,tapi cri x jumpe pown??hee~

bannie said...

emmmm...baju tu kalau nak just contact dgn @realshilalas ler syg.
:)
x sure la dekat times square area mne,huhu

klik klik:)