Thursday, August 11, 2011

SPELL IT RIGHT!!BLOGSPOT!NOT BLOGPOT!

assalamualaikum
salam ramadhan
dah puasa ke - 11 dah ni....
alhamdulillah...aku dapat teruskan ibadah ni:)
u`olls???
ehemmm...aku update lagi dan lagi blog ni sebab info yang diberi
oleh sya fix (ex schoolmate aku)
sangat menarik untuk dikongsi ye kawan2!!

okie...
let say korang taip 
fanialulaby.blogspot.com
kompom la keluar secure...content SSL..
BLA BLA BLA...
yang penting akan kelua gak blog aku yg comel molek ni!
tapi if korang tersalah taip
fanialulaby.blogpot.com
WITHOUT `S`
ni hasilnya!!!!

KORANG TRY LA BUKAK...TAPI
JANGAN LAK NAK FEELING2 KAJI SANGAT2 SAMPAI 
TERPESONG AKIDAH TU!!!
hati-hati nokkssss
!!!!

thanks for reading:)
SELAMAT BERBUKA:)

fatin noralbaniah abdullah

2 comments:

Abe Goreng said...

teruk btol dorg. ish3.thx info. :D

Koleksi Bedroom Yang AWESOME bangat!!!

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

welcome abg goreng:)
diorang ni maybe buat address yg org senang nk access...blog kan mmg senang nk access...kalau salah taip je...ha jumpa la menatang ni:(

klik klik:)