Saturday, August 13, 2011

hanjing,puaka,bla bla bla..

assalamualaikum
sabahal khoir .
tido ye semua??
aishhh lepas sahur aku tak tido dah,
mata tak ngantok.
blogwalking sana sini..
then bukak la blog elia.
jejariruncing..
then bukak blog musuh yang aku pun tak tau la 
musuh tiba2 ke apa kan...
lantak la..
tapi menganjing mantul gila!
agak-agak la bulan puasa.
apa lah nak sebok sangat buat blog semata2 untuk seseorang mintak maaf secara terbuka.
tapi dengan cara meLAHAR gila babeng!!!??!!



kalau dibaca entry2 pemiliknya,,,
sedia maklum lah dia ni si kelempok@nyah or pape la.
lelaki lembut ke..ape2 lah!
gaya bahasa pun Lahar GILA!!!
emmmm....ok la tak puas hati bagai..
tapi mcm sakittttt hati sangat kenapa ye?
aku pun takde lah suka elia tu sampai nk backup dia.
tapi,logically,,korang akan buat blog dan caci hamun ke org yg kau hanginkan tu sampai entry,komen2 semua
pasal elia.tapi backup KFCM???
KITA YANG TAK DEKAT DENGAN DUNIA ELIA DAN KFCM 
tak mau la buat apa2 assumption kan pasal kisah diorang
PUTUS TUNANG??
cerita kejap2,,,gosip kejap2,,dah la.
habis kat kedai kopi.
ni sampai kemana2 sampai bawak dalam penulisan!
sedih ohh aku baca.
yang dok komen dekat empunya blog
ni pun konfident gila!konfident pengecut!!
semua anonymous jehhh
caci maki tak tunjuk nama,
apakah???
orang lain putus tunang.
kau panas kenapa yeaa??
heeeeeeeeeee~~~
maluuuulah!
yang perempuan pulak tu....
zazzzzzzzzzz je la aku cakap,sbb blog aku kan?
ni antara entry kak lahar ni lah kan

nyamnyamm....
takot lah bahasa dia kan???
hehehe  let it be lah..
ok see this

ni blog elia
jejariruncing.blogspot.
korang mesti tau kan...

ha!!ni blog kak lahar tu lew!
sama tak serupa kannn...
ni bukan meniru ke apa.
ni namanye menganjing..
nak bikin panasss la katakan ..
tapi follower of cos beza gila!!!
cakap kencang.
siapakah??
61

18837


adoiii...komen anonymous je lebihhh kannn kak lahar ni..
untung2 kalau si elia ni propa pung pang sana sini pun dia
ada income...
huhuhuhuh
DUNIA LA KATAKAN....
ohh maybe kak lahar diminati secara senyap.
WHATEVER!
ada satu entry kak lahar ni sedih...

ada hati perut kak lahar ni..
PEACE!

Or maybe korang yang sokong kak lahar nak like page fb dia???
klik



kat sini aku cuma nak bagi opinion...
kalau tak puas hati sangat..
tak payah la aib sana sini pasal orng..
kompom ke cacian kau tu betul...
kalau ye pun nak elia mintak amaf or wateva,email or pergi jumpa press,buat liputan or etc.
bolehhh pikr dehhhh!!!



enjoy reading:)
ampun terkasar bahasa yaw!
HAPPY SUNDAY
salam ukhuwah!!!!
=.-

fatinnoralbaniah



10 comments:

Razif Razak said...

huhu..so bold.. :)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

ohoho...cite hot kan:)

Faiz said...

hal org pn dia nk sibuk..pelik tol..neway thanks ya sbb follow blog sy..blog nie sy dh msukkan di ruangan followers 4 di blog sy..=)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

thanks faiz:)

EmpayarUtama said...

erkkkk (tekan brek). tergezut aku baca...

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

terkejut???bahasa ahkak ni bukan main lagi...u jalan2 la kat blog dia:)

Nur Hamizzah said...

ahaha. weh! ak follower dia tapi ak folo bukan sebab sokong pun. hahaha. pasl ketiak tu aku ade komen. tapi tak main la gune anon.. gune link sendiri gitewwwwww.khen.. baru curlasss. hahaha..

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

hahahahah..yela nokss....kita tak payah puaka sebegitu yep

EmpayarUtama said...

hai... bukak baju, iyeeawww sori. Hehehe bukak emel... huahuahuahua

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

thanks ea empayar:)

klik klik:)