Tuesday, August 16, 2011

miss OWL...0.0

ASSALAMUALAIKUM.
salam 17 Ramadhan blogger:)
how are you today??
aku mengantuk tapi terkeseng2 gak nak update blog...
hehehehe
pasal OWL NECKLACE.
loket burung hantu ekceli.
awwwwhhhh
tumbuh melata bagai cendawan tumbuh selepas hujan.
eh??betoi ke ayat aku?
hahahaha
yang penting da jadi TREND  la..
kannnn???
banyak gak loket lain sebenarnye
ada macam-macam..

ni pun cantik..

tapi tak tau lah design owl yang paling LETOPZZ skali sekarang ni


hahahaha...
cantik gila la!!
p/s:: ni sumber abang Google okeh?

aku ada la dua koleksi OWL PENDANT ni...
lawa ke tak tu suka hati aku la aku yang beli:)
hehehehe
ada dua je..
lokasi:: study board bilik aku:)
huhuhuu



PEACE!

OK MURAH JE
beli dengan necklace
RM20 below...
dekat melaka ni bawah RM 15..
kalau nak aku belikan:)
hiihhihii
by the way...kawan aku pun supply gak barang baek ni
fika.shahrir(add fb dia)
kalau nak tau everything pasal jual beli awl pendant ni ok??
ni tag photo yang fika tag dekat fb
cantik!!!


aku tak jumpa lagi kedai yg jual pendant sahaja.
mesti dengan rantai tuuu
FYI,,yang kaler silver semua tak lawa ohh:(
yg gold immitate atau kaler  tembaga ni semuaaa nice!!
VINTAGE la katakan...
ececececehhhh

okie sekarang masa tido da sampai.
tido sebelum zuhur ialah satu nikmat.
sekian

FATINNORALBANIAH



11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel!

Edy Fee said...

mcm2 bentuk ade..but nape owl..hehe hurmm mcm tak comel je natang tu.hehehe
singgah komen n follow blog kamu :)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

anisa:: kan????comelll:)

edy:: kenapa OWL??I pun tak tau la ye?
heheheh...thanks:)

Zul Fattah said...

yg brung hantu tu..cute r.. nk boleh? huhu

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

nak boleh je...bayar..hehehehe

miZz_nizZ said...

keychain brunng hntu ek..hehe.itu tuan blog ni pn punye berjaga even dah ngtok2. burung hantu xleh tido mlm2 la=P

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

hahahah...btolla...tuan blog ni mmg berjaga di malam hari...hehehehe

pinoc said...

aku penah nmpak ni... (ceh, jakun)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

ececehhh....jakun la sangat:)

EmpayarUtama said...

Mak ai, tuka background nampak :)

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

ehhh biasalah...cantik x?

klik klik:)