Sunday, April 1, 2012

move on bebeh!

assalamualaikum april!
im here again.
should i make a move?
i have my own tumblr now .
noob kot aku kat situ,eh biasa laaa.a..
nanti aku ramai la follower,muehehehe...bukan apa...saje je..
alih angin,blog ni sepi je kan,so aku merajuk ler.
pardon me!
muahhh!!!
asal?cantik?eh mestilahhh
hahahahha...

tumblr ni ntah bila ada pon aku tak tau,etiba je tengok roomate aku ni ha reblog sana reblog sini,
jengah2 sikit,woooo tumblr uolls!
but i still keep update my blog yg ada berbelas bilion henget ni,no worries!
hahahhaha poyo retis kan:)
fyi, pagi tadi kami buat rombongan cek kiah  ye pergi volleyball match.
guess what?
gold medal !!!!
muahahahahah.....jangan tanye macam mana nak jadi best player untuk bola tampar okay!
i have no idea.
hahahahahah
annoying!

2 comments:

Nabilah Jamaludin said...

Bani, aku da follow blog ko, :) feel free to follow mine. :)
meermira.blogspot.com

ROSNAJIHAH said...

salam..thanks awak sebab sudi follow blog sy..tapi atas sebab yang tak dapat di elakkan, sy terpaksa menukar link blog saya..
mohon maaf atas kesulitan..

http://www.rosnajihahahmad.blogspot.com.

keep in touch sahabat blogger..

klik klik:)