Wednesday, October 19, 2011

tajuk lagu main peranan.

assalamualaikum
yo!
moshi moshi!
sihat ke tak sihat?
cakap je sihat...
frst thing first,,
al-fatihah buat seorang rakan yang telah kembali ke rahmatullah..
pagi semalam..
semoga tenang di sana
Ammar `irffan..


oke back to the topic,
korang percaya tak?
tajuk lagu mainkan peranan penting tau1
ok let say
AWAN NANO.
aku tengok sana sini org nyanyi..
lagu tu biasa2 je kan..
sebab tajuk kiut lettewww...
hihihih....
tahniah la..
ok kita mst ada first impression kan..
pada aku tajuk lagu tu kalau sedap,mesti orang macam nak try minat lagu tu
tak la semua...
sebab some lyrics are pretty good eventhough it not have a good song`s tittle.
kan?
kebanyakkannye la..
ok lagu najwa latiff
CINTA MUKA BUKU.
sana sini org shared link dekat fb..
huhuhu...
lagu omputeh tak payah cakap la...
ROLLING IN THE DEEP..
lirik dan tajuk memang terbaik.
YEAHHH!!!
emmm lagu dolu2 pun nice kan tajuk2 nye?
FANTASIA BULAN MADU
MISTERI MIMPI SYAKILLA
TAMAN RASYIDAH UTAMA
LUKA DILUKAI
MADAH BERHELAH

berguni la lagu yang berjaya memikat hati pendengar melalui tajuk seterusnya 
pendengar mendalami liriknya

kelasss sangattt:)
so for those yang nak cipta lagu,contohi
 YUNA,HUJAN,BUNKFACE,
MAROON 5
LADY GAGA,,(ni jangan tiru freemason-an dia pulak)
WINGS
SEARCH
RIHANNA
banyakkk!!
tapi ada gak contoh tajuk lagu yang tak best.
contoh:::

BUNGAKU BAKAWALI
dan lagu etnik kreatif yang seangkatan...
tapi ada yang best!
CINDAI
ES LILIN
PENING
LAGU-LAGU TAN SRI SM SALIM...
tu semua nice ohhh


OK SEKIAN.


klik klik:)