Thursday, October 13, 2011

it is thursday dear!

assalamualaikum
hai lo hailo bebeh!
dua hari ye nampaknye tak berbloging.
tu baru sekejap...
hahahahahha
today is my 6th day...
working...
as a waitress serba boleh!
tahniah!!!!
harhar...
as usual la kan kalau dah terlebih serba boleh,,
sampai pisau pun makan tuan.
hehehehe...
takpe...darah perjuangan tu!
perjuangan nak duit!
ishhh tapi aku kije lillahitaAllah beb...
duit tu sampingan jehhh
(ayat  melettsss sangat!)
heeeheheheh...
hari ni aku nak share pasal news yang very the old ekceli.
maklumlahhh
BANNIE pulak...
standard la suka benda yang dah lepas2...hahahah
sishhhh!!!

THE GLEE PROJECT!

yang dah lama niii....
malangnye aku baru sebulan yang lalu menonton!
punye lah ketinggalan kan?
wateva hungry burger(ayat qella ferry dalam movie karak)
yang penting ada lagi yang tak tengok kan???
ok sila youtube-ing sekarang dan search the glee project!
awwwhhhhh...ni di barisan peserta:)
ramai sangat ni nak kenalkan sorang-sorang 
nanti korang bosan pulak.

yang penting my febret!
SAMUEL!

he is just an extraordinary guy !!!!
hohoho!
melambung tak?
i mean pujian aku tu...huhuhuhu..
aku suka dia nyanyi lagu
berduet dengan marissa yang letopp tuuu:)
ok cerita gedegak je tak guna kalau korang tak tengok...
sape2 yg blom tengok tu silakan ye!
share story dengan bannie k sape yg korang minat dan sape yg paling annoying skali!
hehehehehe....
ENJOY!

P/S: ni untuk org ketinggalan macam aku je...yang da lama tengok tu jangan gelak kuat sangat1cepuk laju2 kang!

bannie:)



2 comments:

Mada_Qella said...

i like Samuel, hot sgt! boleh cair tgk mate die lame >.<

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

rambut dia sexy..meowwwww:)

klik klik:)