Sunday, August 7, 2011

DP not dataran pahlawan:)

assalamualaikum semua:)))
pagi yang buat ramai orang tersenyum...
pagi isnin laa...
sebab semuanye berlumba-lumba nak pergi kuliah dan nak pergi kerja...
hihihihi
ok u olllsss puasa tak hari ni??
8 ramadhan ni....
jangan ponteng tau!

huhuhh....lihat tajuk entry ni....
DP tu apa??
DEFAULT PICTURE
aku rase rinduuu sangat dekat kawan-kawan seperjuangan dolu2...
syukurlah ALLAH takdirkan kami bertemu di group 
semua batch mates aku berkumpul kat sini la....
huhuhuhu...
yang paling best...semalam lah dimana kitorang ramai2 kempen tukar DP 
kepada gambar passport:)
yela....dulu time raya tangkap gambar sama2...
aku ingat lagi gambar kelas kitorang...
5 sheffield...
kelas yang ada buaian dekat pintu blakang kelas...semua orang nak tangkap gambar kat buai tu
sekarang da xde jumpa nye,,,,
so nak mengeratkan hubungan,,,
wujudlah satu event iaitu 
created  by 
huhuhuuhu....
COMEL KAN????
selain tu....dp ni jugak sebab nak welcome kawan2 aku yang 
nak melangkah ke alam U x lama lagi...
degree:)
happy sangat tengok ramai-ramai dengan muka tebal 10 inc
dok tukar DP yg dah sedia meletopz tu dengan gambar 
SKEMA
NERD
ALIM
MUKA JUVANA
MACAM2 LA!
semua cute sangat!!
gambar tadika pun ada!
gambar i.c pun boleh...
hahaha...aku???
gambar student card pun jadik lahhh:)
Usaha kawan2 yang xde gbr passport ni mmg dihargai sangat2 sebab 
tau dah nak carik alternatif
tak payah melalak meraung mintak mak duit nak g 
kedai gambar,,,semata2 nak amik gambar passport.
TAHNIAH!!!
semoga hubungan baik kami berkekalan hendakNYA
cehhhh,,,,macam hubungan kawen2 pulakkk:)

comel je kan muka kasing2...
dekat wall 4th batch ni dah macam 
JABATAN PENDAFTARAN NEGARA


HA....TENGOK MUKA SORANG2 YANG KOMEN NI....
muka imegresen sangat:)
COMEL!!!


TARAAAAAA...!!!!
event kiut miut dibuat khas untuk persahabatan yang dah terjalin lebih 6 tahun ni:)


hihihi....SKEMA tak profile aku!?!

ape pun memang best la dapat bersatu macam dolu2:)
DP ni diharap kekal at least sampai malam raya...
ala....bukan mati pun fb tu kalo tak tukar DP 23 hari kan????
CHILLEX!
Salam RAMADHAN SEMUA:)
love 4TH BATCH MRSM PONTIAN SANGAT2!!!


fatinnoralbaniah

7 comments:

Syukri Mohtar said...

Syahdu ak bace blog kau pagi2 ni..friends forever..tak sangke 7 tahun ++ kite kawan..yeah..moment paling best..

dayah samad said...

aduhai,serius entry ni wat aku rindu gile kat maktab,kat batch kite. da macam one family da. mane tak, ade yang kite da kenal for 5 tahun kan. skrang da 7 thn ea kite berkawan.? ya ALLAH lets keep much more longer. till eternity

Anonymous said...

cool giler... aku baru nk wat.. hehehe..penat mncary..hahah...

Nur Hamizzah said...

haha. aku blum ade gambar pasport...

Eomer-ul Asyraf said...

huhu..rindu kot kt mktb...seronok bile ramai2 buat event...

Asfarina =) said...

hahahahaha grr aku ingt kejadah la DP tuh. aku tahu la profile picture, tapi DP stands fr what? haha baru tahu, default pic rupanya. tq la bani, sudi bgtahu, mcm faham2 je de yg tak tahu :P

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

rindu gila kat korangs emua:(((
asfarina oi...da tau da dp tu apa??heheheheh....
lamanye persahabatan ni:)

klik klik:)