Sunday, March 6, 2011

tagging from najwa

**assalamualaikum**
greeting u`ollss!!
a huge sorry to all of u coz leave and ignore REPUBLIC CHENTA
4 a while...
a few week i guess..
:(
buzy..sick..
ermmm...
but now  i`m back!!
BANNIE SAY hye!


lihat pada tajuk lah kan...
dapat tagging dari sayangku najwa nasir
benda da lama dapat, tapi hari ni, saat ni, baru terkeseng2 nak cerita...hahahaha
kesiann tau x?
okehhh

first and foremost!
1:apa impian dalam masa 10 tahun akan datang
 and i say....
10 tahun akan datang umoq aku 29 tahun...ermmm..
tua?
harussslahhh
perempuan an..
time ni dgn izin Allah aku da kawin..da ada anak 2orang,sepasang,comel2!
yg gigirl tu pakai gaun dgn kasut yg shomel,ada stoking renda2:)
rambut lak curly merly..
uhhuhuhu..
yg boboy tu lak pakai jeans,handsome cutie:)
unimagine lah!
time tu da ada harta sendiri,x harap parents, tapi balas balik ape yg mereka da bagi kat kita kan?kan?
hidup mewah tu bukan impian tapi kita kne memiliki segala2nya i mean yang sepatutnya,kita tak perlukan istana, xperlukan bumblebee, tapi keperluan kita kne lengkap!
husband!
ermmmm...ermmm....
xnak cerita,,tapi he is my LOVELY
Amin...

habis soalan satu!

next is..
2:sape kawan baik anda masa darjah satu?
ahahahaha....
kawan baik!
soalan geliga sehh
dah a time ni gigi aku rongak kat dpn kali.dua lak tu!
ahahahaha...
nama kawan  baik kawan aku time tu ZAL AMINULLAH..
ADUHHH...
dia ketua darjah ohh!
aku suka kat dia sbenarnye tapi biase la,,,budak gigi rongak ni xde org nak, zal ni pulak duduk sbeah aku sbb aku penolong ktua kelas,
dia suka suruh aku mcm2,dia salu cite pasal perempuan yg dia suka,ceh!
padahal umo time tu 7tahun doe!
hye hidup....
macam2!
kitorang just kwn sampai darjah dua je sbb lps tu aku pindah...lost contact!
tapi b4 aku pindah tu, dia da tau aku suka dia!
korang leh imagine x kwn baik kita tau yg kita ada perasaan kat dia??
ergghhhh!!!sentap mak nak!
ahahahaha...lupakan je...cerita lama...

3rd is:
adakah anda seorang yg rajin bangun pagi?
jawapan pendek.
tidak rajin!sebab???MALAS!!!!

4th is:
ur trademark is
zaman skola2 dulu pnah dgr philosophy ni?
hidup biar slumber blaja bia over,ahahaha
tu bukan trademark aku!
my tagline is:
KAU XCARIK MASALAH NGAN AKU, AKU OK JE DGN KAU.
OK?
hahaha,,,poyo je kan?


5th:
LISTKAN SAPE YG AKU NAK TAG!
ermmmm...
jeng jeng jeng!

ok now korg amik tag ni then tag la dkt blogger2 lain,,,aku nak baca gak :)


ok sudah tag...
sudah lengkap kan!

~wassalam~

FATINNORALBANIAH 

5 comments:

najwa mohd nasir said...

bani, ak suke cte ko part yg drjh 1 tuh ! haha
kecik2 agy da pandai :p
naseb ak skola convent . lau tak .. alamat nye sme la kot kesah ngn ko ..
wahh .. kecik2 da mggatal nyah !! :p

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

ahahaha....aku takut time darjah satu ko tu ko minat kat perempuan je!hahahah:_)
sape tau an!
ko tau x si zal tu senyum gila babi bila tau budak gigi rongak mcm aku ni suka dia!ewww!***malu syalll

Diary oF Mine said...

thnx tag.. nti org wat k... :)

M Z A said...

Salam. Hye :)
I may wonder whether that Zal Aminullah is me. Haha. Sorry sebab memang tak cam siapa awk. My bad.

bannie said...

Oh hye assalamualaikum. Ah haha abaikan je. Salah orang kot.heh =,=

klik klik:)