Wednesday, February 2, 2011

1992!!!ku kecapiiii~

assalamualaikum...
waduhhhhh....
seronok sehhh...
asal???
huhuh....sbb da lame aku usha2 blog2 lain untuk jadi follower ke 1992...iaitu no sempena tahun kelahiranku...
jalan2...jalan2....tiba2!!
jumpa blog *DAUS*...blog cam simple sempoi tapi sangat membantu ye!!
siap bagi2 trafik lagiii!
dgn syarat pasang banner beliau dkt blog kita:]
mudahkan??
kita tolong daus...daus tolong kita:]
banner yg aku ltak ade pkataan BACKLINK tu la banner daus=.=
kecik cinonet je...syomel!

ehhh,,,,,deiii!
aku nak cakap lain...lain lak yg aku cerita...
kepocii!
hehehehe...
sambung balik..
time aku nak follow blog daus ni...aku nampak follower dia 1991!
yeeeehaaaaaaaaaaaa!!!dengan pantasnye aku menghempas2 lappy aku dan klik FOLLOW!
(gila hiperbola siakkkk)
huhuhuhu,,,puas hatiiii....ngehngehngeh...
dah follow..dgn angka febret!!
klik bia beso cket..BUKTI ni!


just sharing...
xkan nak wat konvoi bog lak untuk rapatkan hubungan..
or nk buat yasinan?
marhaban?
so dengan cara aku hepyyyy jadi follower ke-1992
yakni tahun monyet ni sikit sebanyak leh rapatkann lagi silaturahim antara akuuu dan bloger laen...
haha...bukan 1 blog!tapi dua blog yg wat aku senyum lebar!!!
blog GIRL TALK PUn jugak...
aku follower ke-92!
klik pada gambar kalo xcukup beso

:)

kalo owner blo tu mr.DAUS and sis EJA tau..lagi aku suka :]


*fania.*

2 comments:

EJA said...

hihi..memandang awak lagi muda dari saya...saya panggil awak sis la yer..thanks be my follower yg ke 92..and..thanks jugak sebab buat entry pasal blog akak..appy ni tau..saya menaip comment sambil senyum sengih sengih..hihi..thanks dear..

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

senyummmm:)
almost welcome sista!
huhuhuhuhu...enjoy following me ok?

klik klik:)