Saturday, December 4, 2010

...blur..buffering...woooohoooaaa

assalamualaikum chentas!!!!!
atoiai....nk blogging tapi not in mood la...juz nk ckp yg aku nk say tengs sgt2 dkt korang coz sudi menjenguk+follow(jenguk tp x follow mcm xberbaloi!) n tepek komen korang kt republic aku ni=)
sila drop komen lg!jadi cendekiawan di republic ini!!!
wuhuhu.....kalo ley ade nampak soklan nuffnang kat sidebar ue...tolong jawab ea...simple je kot soklan ue...tq ea tlg jawab!

SAYANGSSS korang!

p/s::u noe wat...aku suka eja s.a.y.a.n.g with extra ssssss...huhu
if u feel free...
add me on fatin ialah bannie okie???!!!
kalo nk aku npk korangnye sifat gigih n rajin tahap bedepot...korang komen2 la gbr2 aku yg ribu-riban kt fb...mcm2 ader::
<3bbq at pengkalan balak
<3around mahkota parade
<3MONEY LEAKAGE
<3UITM MELAKA 1
<3UITM MELAKA 2(Dip in tourism mGT)
<3RAYA di Melaka
ni semua ttg life aku kat mlaka,,,n tpt2 yg aku da jenguk...
i`m in tourism life now!!!

...huhu...
nk lg rajin?????
korang LIKE PAGE NI...THEN...
KORANG click like pulak dkt gbr yg ade kt link ue....
MAMPU BUAT????
terima kasih korang!

berhibur sebentar....
lagu dari seberang deh!

Lirik Dadali Band : Disaat Aku Mencintaimu
Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,



Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,


Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….



Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,



Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….



Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta



Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,



Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,



Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta.....

 
pernah dengar x lagu ni??????
xpernah?
sini la aku mudahkan keje korang!
download terus taw!!!

wahahaha...mls nk blogging tp saranan aku un da melebar melimpah tersasar merebak2 an!hahaha
sayangsss semuanya!
republic chenta of fatinnoralbaniah

klik klik:)